Big Cats: het ultieme eerbetoon aan de kattenfamilie

Vanaf zaterdag 10 augustus om 19.05 uur op NPO 1

Achter de lieve oogjes van de katachtigen schuilt een ultiem roofdier. In 'Big Cats' treden deze katachtigen uit de schaduw. Dankzij nieuwe filmtechnieken en onderzoeken staan ze volop in de schijnwerpers.

Beelden van hun gedrag worden gecombineerd met verhalen om de ware aard van de katachtigen te laten zien. Deze dieren blijven je verbazen. Op zaterdag 10 augustus zenden we de eerste aflevering van de docu uit. We sluiten de reeks van drie af op 24 augustus met een special over wetenschappers die nieuwe theorieën over katachtigen testen en op de proef stellen.

Big Cats

Zaterdagavond 19:05, NPO 1

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons