Martine van Os leidt karavaan campers in 'We zijn er bijna!'

Nieuw seizoen: iedere maandag, 21.15 uur, NPO 1

in Mediatips
Martine van Os We zijn er bijna!

Vanavond start een nieuw seizoen van We zijn er bijna! (MAX). Onder leiding van Martine van Os gaat een groep Nederlandse toeristen met eigen caravan of camper op weg gaat naar een vakantiebestemming. Deze keer reist de karavaan van Martine naar de Balkan.

In de eerste aflevering bevindt de groep zich al op een stadscamping bij Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Iedereen is hier op eigen gelegenheid vanuit Nederland naartoe gekomen. De meeste deelnemers aan deze editie van We zijn er bijna! kennen elkaar nog niet, maar sommigen hebben elkaar al eerder op een kampeerreis getroffen.

(Tekst loopt door onder de video.) 

Ook voor presentator Martine van Os zitten er oude bekenden in de groep. Paul reed vorig jaar in zijn eentje mee door de hak van de Italiaanse laars. Dit jaar gaat zijn broer Kees mee.

Uitgestippelde route versperd

De groep reist van Zagreb naar Jajce in Bosnië-Herzegovina. De route is van tevoren uitgestippeld en gecontroleerd op wegen die toegankelijk zijn voor campers en caravans. De geplande route loopt langs de Vrbas-rivier, maar een geschaarde vrachtwagen gooit roet in het eten. De weg is afgesloten, waardoor de stoet een omweg via de bergen moet nemen.

We zijn er bijna!

Vanaf 22 juli: iedere maandag, 21.15 uur, NPO 1

Beeld: MAX 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons