Erik Scherder in 'Masterclass' (MAX): 'Wat is een burn-out?'

Dinsdag, 21.25 uur, NPO 1

in Mediatips
Max Masterclass stress burn-out

Veel mensen gaan gebukt onder stress, door werk of privé, maar wat is het eigenlijk? Professor Erik Scherder legt het uit in zijn Masterclass (MAX) over ons brein, waarin vanavond stress centraal staat.  

Het effect van stress op onze hersenen is een actueel onderwerp in deze maatschappij. Wat is stress eigenlijk, hoe kan het dat sommige mensen goed tegen stress kunnen en anderen niet? En waarom is stress ook noodzakelijk voor het brein?

Bijna iedereen kent wel iemand met een burn-out, maar wat is het? Erik Scherder geeft in deze masterclass antwoord op al deze vragen. Ook geeft de hoogleraar neuropsychologie tips om stress de baas te blijven.

Erik Scherder in 'Masterclass' over stress

Dinsdag 2 juli, 21.25 uur, NPO 1

Beeld: MAX 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons