Geen tv-uitzending, wel online special 'Nederland Zingt'

Koor- en samenzangprogramma zaterdag 22 en 29 juni op internet

in Mediatips
Nederland Zingt online special

Vanwege een uitzending over het WK voetbal voor vrouwen is er zaterdagavond geen uitzending van Nederland Zingt op televisie. Wel zendt de EO een online special van het programma uit. De uitzending op internet staat helemaal in het teken van Opwekkingsliederen. Zing je mee?

Zaterdag is ons koor- en samenzangprogramma Nederland Zingt niet op televisie te zien in verband met een voetbaluitzending. Daarom zendt de EO op internet een special van het programma uit. Een extra lange uitzending die in het teken staat van Opwekkingsliederen, met liederen als ‘De Koning komt’,  'Breng dank aan de heilige' en ‘Glorie aan God’. Bekijk deze special vanuit kerken overal in Nederland zaterdag op de website van Nederland Zingt

'Nederland Zingt': online specials

Op 22 en 29 juni zendt de EO Nederland Zingt niet uit op tv. Dit in verband met het WK voetbal voor vrouwen, waarvan de NOS verslag doet op NPO 2. Wel is er op beide zaterdagen een online special te zien op de website van het programma. In de uitzending van 22 juni staan Opwekkingliederen centraal. Een week later, op zaterdag 29 juni, kan de kijker meezingen met populaire geestelijke liederen, zoals ‘Samen in de naam van Jezus’ en ‘Wat de toekomst brengen moge’. Bekende liederen die herinneringen oproepen, maar ons ook vandaag hoop kunnen geven.

Beeld: Michaël Terlouw

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons