Reacties op het overlijden van Kinga Bán op social media

'Tot aan de overkant'

Veel mensen reageren op social media emotioneel en verslagen op het nieuws dat Kinga Bán is overleden. De zangeres overleed gisteren op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Frans Korpershoek zong jarenlang met Kinga in de band Sela.

Al meer dan dertien jaar schrijft Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband in de Protestantse Kerk, liedteksten voor de band Sela. Hij schreef ook het lied 'Ik zal er zijn.'

Op verschillende manieren staat Groot Nieuws Radio deze week stil bij het overlijden van zangeres Kinga Bán. Aanstaande vrijdag, op de dag van haar begrafenis, zenden ze in Backstage (tussen 14:00 en 16:00 uur) een muziekspecial uit met liederen die Kinga geschreven of uitgevoerd heeft.

Groot Nieuws Radio hoort graag van je welk lied van Kinga Bán je in het bijzonder geraakt heeft. In de afgelopen jaren heeft Kinga in verschillende samenstellingen gezongen: in de Opwekking Band, bij Sela en als solo-artiest. Welk nummer blijft je bij? Welk lied moeten we niet vergeten in de special? Geef het door via de website van Groot Nieuws Radio.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons