Monique Westenberg steunt tienermoeder

Dinsdag, 20.25 uur, NPO 3

in Mediatips

In Vier handen op één buik laten jonge aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Daphne en Damian

Daphne is 17 jaar en woont samen met haar vader in een gezellig volksbuurtje in Nootdorp. Haar 19-jarige vriend Damian, die in het dagelijkse leven gevels onderhoudt, is vaak bij hen, maar woont nog bij zijn ouders. Sinds Daphne weet dat ze zwanger is, is ze gestopt met school en zit ze veel thuis. Ze is financieel volledig afhankelijk van haar vader en Damian.

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, steunt bij de voorbereidingen op de komst van de baby en stimuleert haar om een opleiding te volgen en niet afhankelijk te blijven van haar vader en vriendje.

Vier handen op één buik

Dinsdag 21 mei, 20.25 uur, NPO 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons