EO Live: Otto de Bruijne schrijft zijn 'Ottobiografie'

Terugblik op 70 jaar lief en leed'; zaterdag, 19.00 uur, NPO Radio 5

in Mediatips

Bij het naderen van zijn 70e verjaardag blikt Otto de Bruijne terug op een leven vol lief en leed. Zaterdag is de auteur in EO Live te gast bij Yvonne Sprunken, die hem interviewt over zijn nieuwe boek Ottobiografie

Otto de Bruijne is een man die veel mensen kennen als een begenadigd schrijver, kunstenaar, spreker en televisiemaker. Maar ook een man met levensvragen, geestelijke worstelingen en grote fysieke problemen. Zo lang hij ruim vijftig dagen in coma en is hij een jaar verlamd geweest. Volgens hemzelf is hij ‘voor de poorten van de hel weggeraapt’. De Bruijne, die op 27 juni 70 jaar wordt, vertelt in EO Live over de autobiografie die hij schreef. 

Hoogte- en dieptepunten

In zijn Ottobiografie, zoals hij het boek heeft genoemd, komt een groot aantal thema's aan bod. Geloof, ziekte, genezing, dood, seksualiteit, vaderschap, opvoeden, armoede, rijkdom, cultuur, Israël, islam en nog veel meer onderwerpen passeren de revue. In het radioprogramma EO Live blikt Yvonne Sprunken met De Bruijne terug op de hoogte- en dieptepunten in zijn leven.

EO Live: Otto de Bruijne

In EO Live voeren goede muziek en goede gesprekken de boventoon. Wekelijks interessante ontmoetingen met tafelgasten, een terugblik op het christelijke nieuws van de voorbije week en livemuziek. In deze uitzending is Otto de Bruijne te gast. Hij schreef het boek Ottobiografie, waarin hij terugblikt op een bewogen leven.

Zaterdag 27 april, 19.00 uur, NPO Radio 5

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons