Travel with a goat: het schaap van Abraham en Sophia

Vrijdag, 20.25 uur, NPO 3

in Mediatips

In Travel with a goat worden twee internationale BN’ers voor de keus gesteld of zij een dier, dat drie dagen mee op reis is geweest, laten slachten. Wat beslissen de Spaanse Abraham en de Britse Sophie?

De populaire Spaanse influencer Abraham – oftewel ‘Cheeto Senior’ – heeft meer dan één miljoen volgers op Twitter. Sophie is de winnares van The Great British Bake Off. Samen reizen zij met een schaap dwars door Kenia. Na drie dagen komt het erop aan: kunnen ze hun reisgenoot laten slachten, of laten ze hem leven?

Dagelijks vlees op het menu

Deze reis is een confronterend psychologisch spel, want de meeste deelnemers zetten maar al te graag dagelijks vlees op hun menu. Daarnaast geeft de serie stof tot nadenken over vleesconsumptie en voedselverspilling.

Travel with a goat

Vrijdag 29 maart, 20.25 uur, NPO 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons