Minella van Bergeijk nieuwe presentator van ‘Ik mis je’

'Ik ben dankbaar dat mensen hun verhaal willen delen'

in Mediatips

Minella van Bergeijk is de nieuwe EO-presentator van ‘Ik mis je’. Samen met presentator Arjan Lock gaat ze op verschillende begraafplaatsen in Nederland in gesprek met mensen die iemand hebben verloren. Op 17 maart is Minella voor het eerst te zien als presentator.

Inmiddels zitten de eerste opnames erop. Minella vindt de interviews bijzonder om te doen: “De dood brengt je terug naar de basiswaarden van het leven. Ik vind het opvallend wat tijd en liefde met een mens in rouw doet. Het is mooi als iemand een inkijkje in zijn of haar hart kan geven en durft te zeggen: ik hou van hem of haar, en dit ben ik verloren. Ik ben dankbaar dat mensen hun verhaal willen delen.
Ook ik heb mensen verloren. Als ik na een opname terugrijd, kan ik enorm geraakt worden doordat een verhaal raakt aan mijn eigen verhaal.”

Over Minella

Minella van Bergeijk is sinds 2016 hoofdredacteur van Eva, het vrouwenmagazine van de EO. Daarvoor was Minella jarenlang coördinator van de huwelijkscursus (Pre-)Marriage Course van Alpha Nederland. Ze volgde de studie seksuologie.

Eerste aflevering met Minella van Bergeijk

In de eerste aflevering die Minella presenteert, gaat ze in gesprek met Sonja Witzier-Goud over het leven van haar zoon Dick. In dezelfde aflevering ontmoet Arjan Lock Margriet Visscher, met wie hij terugblikt op het leven van haar man Teun Visscher.

 

Ik mis je

Zondag 17 maart, 8.59 uur, NPO 2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons