Registratie Opwekking 2019 van start

Pinksteren vieren in de polder

Opwekking 2019

Vannacht om 00.01 uur ging de registratie voor de Pinksterconferentie 2019 van Opwekking van start. De Pinksterconferentie wordt dit jaar gehouden van 7 tot en met 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De reserveringen stromen inmiddels binnen.

"De animo is weer groot," vertelt Maartje Dekens van Stichting Opwekking. "Even na middernacht waren de eerste 1.000 reserveringen al binnen."

Vrijwilligers

Bezoekers kunnen zich via de website IkganaarOpwekking.nl voor drie verschillende zaken opgeven. "Als eerste kunnen ze zich registreren voor het kamperen," legt Maartje uit. "Daarnaast kunnen mensen zich opgeven als medewerker. De Pinksterconferentie draait op vrijwilligers en elk jaar zijn er zo’n 2.500 vrijwilligers nodig om alles soepel te laten verlopen. Al deze vrijwilligers maken het mogelijk dat Opwekking de Pinksterconferentie kan organiseren. Ten slotte is er nog de optie om je aan te melden als contactpersoon voor een grote groep. De informatie is allemaal op de website van Opwekking te lezen."

Dieper met de Geest

Het thema van de Pinksterconferentie 2019 is 'Dieper met de Geest'. "We zien ernaar uit om samen met tienduizenden christenen te ontdekken hoe je dieper met de Geest kunt om het verschil te maken in deze wereld," zegt Maartje. "Want dat is ons verlangen als Opwekking: dat we – ieder op onze eigen plek – Jezus laten zien aan de wereld. Het thema wordt uitgewerkt in programma’s voor verschillende leeftijden en groepen."

Pinksteren vieren in de polder

De Pinksterconferentie 2019 vindt plaats van 7 tot en met 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. "Het is het moment waarop we als christenen samen Pinksteren vieren in de polder," besluit Maartje. "Vier dagen vol onderwijs, aanbidding, uitdaging om te groeien, maar ook: gezellig en ontspannen samen kamperen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe contacten leggen."

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons