Michael W. Smith geeft worshipconcert in Nederland

Samen zingen, samen aanbidden

Concert Michael W. Smith

Speciaal voor haar leden organiseert de EO op donderdag 11 juli 2019 een worshipavond met Michael W. Smith: 'EO presents Michael W. Smith'. Het is het verlangen van Michael W. Smith om als een eenheid, met één stem en één hart, God te aanbidden.

Michael W. Smith, inmiddels 61 jaar, blijft zijn droom waarmaken. Hij brengt regelmatig nieuwe muziek uit en treedt over de hele wereld op voor uitverkochte zalen vol trouwe fans. Tijdens zijn imposante carrière werd hij geëerd met drie Grammy Awards, 45 Dove Awards en een Amerikaanse muziekprijs, en heeft hij meer dan 15 miljoen albums verkocht. Michael W. Smith gaf ook iets terug aan de wereldwijde gemeenschap. Samen met zijn vriend Bono zamelde hij geld in om aids te bestrijden in Afrika. Ook heeft hij Rocketown opgericht, een veilig toevluchtsoord voor jonge mensen in Tennessee (VS) om elkaar te ontmoeten en hoop te vinden. En via Compassion International heeft hij meer dan 70.000 kinderen geholpen.

Eén stem, één hart

In februari 2018 kwamen er maar liefst twee albums uit: A Million Lights en Surrounded. Met die laatste bracht Michael W. Smith opnieuw een live worship-album op de markt. Michael verzamelde een groep worshippers om hem en zijn band heen voor een intiem worship-concert. Zijn wens met dit project is om de kerk te verenigen in aanbidding. Tijdens 'EO presents Michael W. Smith' zal dit album ook een prominente plaats innemen. "Ik voel dat God zich door Zijn kerk beweegt en Hij roept ons samen om één stem en één hart te zijn. Eén bruid. Elke natie, elke stam en elke tong. Elke sociale klasse, elke denominatie. Wat als we Hem datgene brengen dat Hem het meest bevalt – onze eenheid? We mogen dan wel verschillende verhalen, huid en liederen hebben, maar we delen allemaal dezelfde Geest."

VIP-programma

Voorafgaand aan 'EO presents Michael W. Smith' wordt er een VIP-programma aangeboden. Vanaf 17.30 uur ben je welkom in de Midden Nederland Hallen. In het Grand Cafe is er een speciaal dinerbuffet, en ook is er een exclusieve Q&A met Michael W. Smith. Aanmelden voor het VIP-programma kan vanaf 28 februari. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!

Exclusief voor EO-leden

'EO presents Michael W. Smith' wordt exclusief voor leden van de EO georganiseerd. Leden zijn enorm belangrijk voor de EO, want in 2019 vindt er weer een ledentelling plaats. Deze ledentelling bepaalt de plek van de EO in het publieke bestel vanaf 2020. De EO wil haar plek behouden en haar programma’s blijven uitzenden! Daarom is ieder lidmaatschap dus hard nodig. Daarnaast kan de EO met lidmaatschapsgeld een aantal missionaire programma’s mogelijk maken.

Reserveren kan vanaf 28 februari via deze link.

Praktische informatie EO presents Michael W. Smith

  • Datum: donderdag 11 juli 2019
  • Aanvangstijd concert: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.15 uur)
  • Locatie: Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
  • Er zijn alleen staanplaaten voor dit concert.
  • Ticketprijs: € 37,50
  • Prijs VIP-ticket: € 79,50
  • Om te kunnen reserveren, moet je lid zijn van de EO.
  • Per reservering kan 1 ticket besteld worden.
  • Op dit evenement zijn de Algemene Reserveringsvoorwaarden van toepassing.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons