In ‘Eindelijk Thuis’ gaat Carlos terug naar Brazilië

Maandag, 21.15 uur NPO 1

in Mediatips

In het programma Eindelijk Thuis gaat presentator Daan Nieber samen met Carlos en Saskia naar Brazilië. Carlos werd als kleuter geadopteerd. Hij heeft veel vragen en hoopt in zijn geboorteland antwoorden te vinden.

Carlos is 5 als hij geadopteerd wordt uit Brazilië en in Nederland terechtkomt. Kleuterjuf Saskia heeft meteen een klik met hem, en als Carlos op een dag niet meer op school komt, gaat zij naar hem op zoek.
Als blijkt dat Carlos zijn jeugd voornamelijk in kindertehuizen doorbrengt, blijft Saskia contact met hem houden en wordt ze uiteindelijk zijn pleegmoeder.

Op zoek naar zijn roots

Inmiddels werkt Carlos als kok en heeft hij het prima voor elkaar. Maar omdat hij moeite heeft met relaties aangaan en vasthouden, en met liefde ontvangen, vindt hij dat hij maar eens uit moet zoeken wat zijn Braziliaanse wortels zijn. Saskia hoopt dat de reis hun band en hun relatie zal versterken.

Eindelijk Thuis

Maandag 18 februari, 21.15 uur, NPO 1

Beeld: KRO-NCRV

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons