'EO Live': is je huwelijk gebaat bij christelijke erotiekshop?

'Seks en erotiek zijn in een gezond huwelijk enorm belangrijk'

in Mediatips
Erotiekshop voor christenen

In deze tijd van het jaar hangt de romantiek in de lucht. Zondag is het de Internationale Dag van het Huwelijk, maar ook op Valentijnsdag (komende donderdag) staat de liefde centraal. Martin en Ellla Hol vinden dat de liefde binnen het huwelijk volop gevierd mag worden. In EO Live vertellen ze hoe hun erotiekwebshop voor christenen daarbij kan helpen. 

Er moet onder christenen in Nederland meer openheid over seksualiteit komen, vinden Martin en Ella Hol. Op hun website vind je een blog en een erotiekwebshop. In hun ogen denken veel christenen – ten onrechte – dat erotische artikelen niet voor hen zijn bedoeld. "De lichamelijke liefde tussen man en vrouw is toch echt bedoeld om enorm van te genieten," vertellen ze op Liefdeskruiden.nl. "Als liefhebber van een koud drankje heb je thuis vast ook een koelkast staan om dat drankje koud te kunnen drinken. Ook dat is een hulpmiddel."

'Vier de liefde binnen het huwelijk'

Het stel gelooft dat seks en erotiek binnen het huwelijk heel belangrijk zijn. "Er is niets wat man en vrouw meer met elkaar verbindt dan juist dat. Binnen de grenzen van het huwelijk mag de liefde dus volop gevierd worden." Martin en Ella vinden wel dat stellen seksspeeltjes moeten gebruiken met het oog op elkaar. "Wanneer je op internet iets gezien hebt en dat ook eens wilt uitproberen, moet je nadenken over de vraag waarom je dat wilt." In EO Live gaat presentator Petra de Joode zaterdagavond met het stel in gesprek over hun erotische webshop en de veranderde kijk op seksualiteit in christelijk Nederland. 

'EO Live' over erotiekshop voor christenen

Zaterdag 9 februari, 19.00 uur, NPO Radio 5

Beeld: Shutterstock

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons