Win kaartjes voor de première van de telefilm 'Taiki'

Like de Visie Facebookpagina

in Mediatips

Op 6 februari is de première te zien van de telefilm 'Taiki'. En jij kan daarbij zijn! Wil jij samen met je zoon of dochter naar deze bijzondere voorstelling? Like dan onze Facebookpagina en vertel daar onder de Facebookpost waarom jij graag naar deze première wil. Visie mag 10 x 2 kaartjes weggeven voor deze première.

De film Taiki gaat over Bruno (9). Hij heeft geen zin met zijn ouders en zusje op vakantie naar Zweden te gaan; hij blijft liever gamen met zijn digitale vriend Taiki. Tijdens de lange, saaie autorit begint Bruno zo te klieren dat zijn ouders hem uit de auto zetten. Als ze hem even later willen ophalen, is Bruno verdwenen in het Zweedse woud.

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De première is op 6 februari in Pathe Arena in Amsterdam.
Inloop vanaf 15.00 uur, aanvang film 15.45 uur. Einde film 17.00. Daarna is er een gezellige afsluiting.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons