Reserveringslijnen voor Nederland Zingt Dag 2019 geopend

Op 6 april samen zingen in Jaarbeurs Utrecht

in Christelijk Nieuws
Nederland Zingt Dag reserveren

De reserveringslijnen voor de Nederland Zingt Dag 2019 zijn sinds vandaag open. Wie op 6 april samen met duizenden anderen wil zingen in Jaarbeurs Utrecht, kan reserveren via Nederlandzingt.nl. Namen van artiesten en sprekers worden later dit jaar bekendgemaakt.

Al jarenlang verbindt Nederland Zingt christenen uit allerlei plaatsen en kerken door samen te zingen. “We zijn met zo’n 10.000 mensen bij elkaar, maar toch persoonlijk en dichtbij," vertelt eindredacteur Albert-Jan Schol. “De Nederland Zingt Dag biedt ruimte voor een lach en een traan. Of je alleen of met een grote groep komt, maakt niet uit. Wij zetten ons beste beentje voor om te zorgen dat iedereen zich gezien weet. Muziek helpt daarbij: het bindt samen. Als die duizenden stemmen samensmelten in één lied… Prachtig wat er dan gebeurt!”

Kaarten Nederland Zingt Dag bestellen

Een toegangskaart voor de Nederland Zingt Dag kost € 25,- (inclusief reserveringskosten) en is verkrijgbaar via Nederlandzingt.nl. Omdat de kaarten van eerdere edities als warme broodjes over de toonbank gingen, wordt geïnteresseerden aangeraden tijdig te reserveren. Zogeheten ‘Vrienden van Nederland Zingt’ kunnen één gratis ticket voor de Nederland Zingt Dag 2019 verzilveren. Ook mensen die zich tijdens het reserveringsproces aanmelden als ‘Vriend van Nederland Zingt’, ontvangen één gratis ticket.

Artiesten

Welke artiesten en sprekers tijdens de 18e editie van het evenement hun opwachting maken, is nog niet bekendgemaakt. Wie als eerste op de hoogte wil zijn van het nieuws rondom de Nederland Zingt Dag, kan terecht op Nederlandzingt.nl en in de app.

Beeld: EO/Michael Terlouw

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons