Loop jij mee met de processie tijdens The Passion?

Negende editie vanuit Dordrecht

in Christelijk Nieuws

The Passion, het jaarlijkse tv-evenement op Witte Donderdag, zoekt ook voor deze editie mensen die willen meelopen in de processie. De inschrijving begint dinsdag 22 januari om 14.00 uur. Wil jij meedoen? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent.

The Passion vindt dit jaar plaats in Dordrecht. Het paasverhaal over de laatste uren van Jezus, dat door bekende Nederlandse artiesten wordt verbeeld en gezongen, wordt voor de zevende keer opgevoerd. Tijdens de opvoering dragen verschillende mensen een lichtgevend kruis in een optocht door de stad.

Wanneer is de processie? 

De processie is een onderdeel van het live televisie-evenement van The Passion en vindt plaats op donderdag 19 april 2019. De uitzending is om 20.30 uur op NPO 1 en deelnemers van de processie moeten rond 18.00 uur op de plaats van bestemming aanwezig zijn.

Wie kunnen zich opgeven?

Iedereen die enthousiast is over The Passion en de boodschap van hoop en verbinding wil uitdragen, kan zich aanmelden voor de processie. Mensen lopen met heel verschillende persoonlijke drijfveren mee. In totaal kunnen 1.000 mensen meelopen.

Waar moeten mensen aan voldoen?

Deelnemers moeten in staat zijn om de processie mee te kunnen lopen. Wie mindervalide is en een begeleider heeft, moet ook zijn of haar begeleider aanmelden.

Zijn er kosten aan verbonden?

Meelopen met de processie is kosteloos. Het belangrijkste is dat deelnemers gemotiveerd zijn om mee te lopen en dat er geen drempels zijn.

Hoe kunnen mensen zich opgeven?

Dinsdag 22 januari om 14.00 uur is het inschrijfformulier open op Thepassion.nl. Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want vorig jaar was de processie na anderhalf uur vol.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons