Gratis download: 'Visie Klein Geluk-poster'

Zelfs de gewoonste dag zit vol genietmomentjes

klein geluk taartje

De geur van versgebakken brood of warme zonnestralen op je gezicht: zelfs de gewoonste dag zit vol genietmomentjes. Maar klein geluk is bescheiden: in de waan van de dag kijk je er snel overheen. Als geheugensteuntje heeft de Visie-redactie daarom een Visie Klein Geluk-poster gemaakt. Download hier gratis de pdf en hang de poster in huis. Het zegeningen tellen kan beginnen!

Ken je dat moment dat je op zaterdagochtend wakker wordt en opeens beseft dat het weekend is? Je hoeft he-le-maal niets. Pak dan vooral je to-do-list er niet bij. Probeer voor de verandering eens deze genietlijst. Het zal je verbazen hoeveel klein geluk er in de alledaagse momenten zit.

Download de Visie-klein geluk poster (PDF)

Download de pdf van de EO Visie Klein Geluk-poster, die door illustrator Mariska Kalma in een fraaie jaren ’50-stijl gegoten is.

“Dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat Hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.”

1 Tessalonicenzen 5:18

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons