Liefde, chaos en plezier in grote gezinnen

Een Huis Vol, iedere werkdag, 19.20 uur, NPO 1

in Mediatips
Familie Buddenbruck, Een Huis Vol

Vanavond begint het achtste seizoen van Een Huis Vol, een serie over grote gezinnen. Het programma volgt weer drie gezinnen, waarvan twee bekende families van eerdere seizoenen.

De familie Lopez, bestaande uit vijf kinderen en alleenstaande papa Jay, is niet meer weg te denken uit Een Huis Vol. Met twee meiden in huis doet de goedlachse duizendpoot Jay niet zo moeilijk over het vlechten van haren en het lakken van nagels. Maar hij heeft het niet altijd makkelijk. Jay loopt soms tegen zijn eigen grenzen aan en vraagt zich weleens af: hou ik het wel vol op deze manier of is het tijd voor verandering?

Liefde, chaos en plezier

Dit jaar zien we weer de familie Buddenbruck. Rob en Thaila geven een kijkje in hun leven met tien kinderen. Er is veel veranderd. Vader gaat weer aan het werk, waardoor Thaila er alleen voor komt te staan met haar kroost. Ze hebben een druk jaar voor de boeg, waarin er gelukkig ook nog tijd is om de liefde aan alle kanten te laten bloeien.  Ze pakken alles op z’n Buddenbrucks aan: met liefde, chaos en plezier.

Niet de bedoeling

Nieuw dit seizoen is de familie Nagelkerke uit het Brabantse Oudenbosch. Jan en Sofie zijn allebei hardwerkende tweeverdieners en hebben acht kinderen. Ze proberen hun hectische, dagelijkse leven zo goed mogelijk te combineren met de kids. Daarbij proberen ze elkaar niet uit het oog te verliezen. Hun huishouden is een geoliede machine te noemen, maar in eerste instantie was het niet de bedoeling van Jan en Sofie om zo veel kinderen te krijgen.

Een Huis Vol

Iedere werkdag, 19.20 uur, NPO 1

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons