Gratis kerst-cd 'Daarom Kerst'

Kennismaken met het kerstevangelie

in Mediatips

Vanaf vandaag is het mogelijk een gratis kerst-cd 'Daarom Kerst' te bestellen. Net als vorig jaar kunnen particulieren gratis een Kerst-cd bestellen. De organisatie van ‘Daarom Kerst’ wil mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst écht om draait.  

Over de hele wereld wordt in december Kerst gevierd. Kerstbomen, kerstcadeaus en wintermarkten bepalen voor een groot deel onze kerststemming. Voor christenen draait het echter niet om bomen of lichtjes. “Wij vieren met Kerst de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte is het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie," aldus organisator Daan Damsteeg.

Licht in de nacht

Dit jaar is bij 'Daarom Kerst' gekozen voor een cd van artiest Lucas Kramer onder de titel Licht in de nacht. Op de cd staat onder meer het lied Toen en Nu, een Nederlandse uitvoering van het bekende lied The Prayer. Voor kinderen is er na het succes van vorig jaar Wij vieren Kerst (volume 2).
Net als vorig jaar treedt Lucas Kramer deze Kerst samen met Pearl Jozefzoon op door heel het land. Ze brengen tijdens hun concerten onder andere een versie van Stille Nacht ten gehore.

Gratis cd

Op Daaromkerst.nl zijn de cd’s gratis te verkrijgen. Bij meer dan tien stuks wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk.

'Daarom Kerst' is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project worden kerken en particulieren ondersteund bij het bekendmaken van de betekenis van Kerst. Dit geschenk kan worden gebruikt om mensen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het kerstevangelie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons