Dominee Imko Postma: 'Genade is gein'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 47)

Nabestaanden vertelden waar ze troost vonden na een groot verlies. Een predikant verdiepte zich in de diepere betekenis van het woord 'gein'. En aan de Noordzeekust vormde de wind het landschap. Visie is je na het weekend van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Ik mis je

Als Marieke en Frank na een ivf-traject een kind verwachten, kunnen ze hun geluk niet op. Alles gaat goed tot de 23e week. Onverwacht zet de bevalling in. Ze hopen zo dat Lars zal leven, ook al weten ze dat het maar voor even is.

Groot Nieuws

Dominee Imko Postma begint zijn preken graag met een grapje. Dat geinen helpt hem daarna de diepte in te gaan, vertelt hij in zijn overdenking in Groot Nieuws. Het woord 'gein' blijkt trouwens een bijzondere betekenis te hebben. 

Tijd en Tij

Marleen van der Werf volgt de getijden en de wind langs de kust. Elk seizoen verandert hier het landschap. Tijd en Tij is een uitzending in de reeks Teledoc Campus, waarin jonge filmmakers ervaring opdoen met korte documentaires. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons