Adembenemende wereldreis in 'Earth, een onvergetelijke dag'

Vrijdag, 20.35 uur, NPO 1

in Mediatips

De natuurdocumentaire Earth, een onvergetelijke dag (EO) neemt de kijkers mee op een adembenemende trip over onze planeet. Een eendaagse wereldreis die het natuurschoon op aarde in het zonnetje zet.  

De camera neemt een kijkje op hoge bergtoppen, afgelegen eilanden en in exotische oerwouden. De dieren die we daar aantreffen, komen op een unieke manier in beeld. Dankzij vernieuwde technologie belandt het tv-publiek in de wereld van allerlei kleurrijke dieren.

Luiaard op liefdespad

De makers van Earth, een onvergetelijke dag maken gebruik van nacht- en onderwatercamera's en drones. Daardoor kunnen de kijkers meeleven met een babypanda op zoek naar voedsel en een luiaard op liefdespad. Een zebrajong probeert wanhopig de overkant van een rivier te bereiken. Hoe loopt dat af?

Earth, een onvergetelijke dag

Vrijdag, 20.35 uur, NPO 1 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons