'Ontvoerd': ziet Nadia haar dochter Insiya terug?

Dinsdag, 21.30 uur, RTL 4

in Mediatips

Nadia Rachid heeft haar dochter Insiya niet meer gezien sinds het meisje in 2016 werd meegenomen naar India. In Ontvoerd (RTL 4) komt presentator John van den Heuvel haar te hulp. 

Elk jaar worden honderden kinderen door een van de ouders zonder toestemming meegenomen naar het buitenland. De achtergebleven ouder staat vaak machteloos. Dit overkomt ook Nadia. Op 29 september 2016 wordt haar dochter Insiya (2) door vier mannen meegenomen uit de woning van haar grootmoeder in Amsterdam.

Vader weigert medewerking

Als de politie de verdachten op het spoor is, wordt voor Nadia al gauw duidelijk dat de vader achter de ontvoering zit. Hij heeft Insiya meegenomen naar India en weigert iedere vorm van medewerking. John van den Heuvel helpt Nadia bij het zoeken naar een oplossing.

Ontvoerd

Iedere dinsdag, 21.30 uur, RTL 4 

Beeld: Simpel Media 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons