‘Koninklijk’ gospelkoor verzorgt flashmob in vliegtuig

Onverwachts optreden op 10 kilometer hoogte

in Christelijk Nieuws

Het gospelkoor dat op de bruiloft van prins Harry en Meghan zong, zorgde – onderweg naar Australië – voor een leuke verrassing in een vliegtuig. Koorleden liepen onverwachts de gangpaden in en zongen het lied Stand By Me.

British Airways heeft een filmpje van dit optreden op YouTube gezet. De luchtvaartmaatschappij schrijft hierbij: “The Kingdom Choir, dat kijkers over de hele wereld verbaasde met hun optreden op het Koninklijk Huwelijk, verraste onze klanten met een torenhoge uitvoering op weg naar de Invictus Games in Sydney.”

Reacties van het gospelkoor

Het koor verstuurde een tweet over dit optreden, dat op grote hoogte gegeven werd. “We hadden een geweldige tijd met het uitvoeren van Stand By Me en het verrassen van enkele nietsvermoedende passagiers.”

De site van British Arways vermeldt de reactie van een van de zangeressen van het koor. "We hebben nooit eerder in de lucht gespeeld. Het was een geweldige manier om de stembanden op te warmen. We hopen dat we onze medepassagiers een paar minuten hebben vermaakt tijdens de zeer lange vlucht naar Sydney!"

Beeld: YouTube

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons