Hoe staan Churchills 'Verenigde Staten van Europa' er nu voor?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 42)

in Mediatips

We verdiepten ons in het pleidooi van Churchill voor de 'Verenigde Staten van Europa'. Ik mis je begon met een reeks nieuwe zaterdagafleveringen. En Robert van Aken vond na een heftige jeugd de weg naar God terug. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips. 

Andere Tijden

Doel van Winston Churcill na de Tweede Wereldoorlog was de oprichting van de 'Verenigde Staten van Europa'. "Hij wilde dat we mét Europa, maar niet ván Europa zouden zijn," zegt zijn kleindochter Celia Sandys in Andere Tijden.  

Ik mis je

Een van de vier gasten in Ik mis je is Yvonne Beeldsnijder. Als haar volwassen dochter Mischa ernstig ziek wordt, strijdt ze als een leeuwin voor haar kind. Yvonne probeert haar te beschermen, maar beseft dat dit tevergeefs is. 

Zin, Zout en Zegen

"Later als ik groot ben, ga ik nooit, maar dan ook nooit meer naar de kerk," zei Robert van Aken in zijn jeugd. Het liep anders, vertelt hij aan Yvonne Sprunken, die met hem meegaat naar de Rafaëlgemeente. Wat brengt hem daar? 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons