Gratis challenge over het horen van Gods stem

31 dagen lang elke dag een mail bij het boek 'Gods stem horen' van Hanneke van Dam

in Mediatips

Op 31 oktober start uitgeverij Gideon met een challenge bij het boek Gods stem horen, van zendelinge Hanneke van Dam. Deelnemers krijgen elke dag een mailtje, met daarin een korte overdenking en een vraag of praktische opdracht.

De uitgeverij hoopt op deze manier mensen te helpen Gods stem in hun eigen leven te herkennen en een levensstijl te ontwikkelen waarin intimiteit met God een belangrijke plaats heeft.

Wie meedoet aan de gratis challenges, ontvangt elke dag een e-mail. Hierin worden deelnemers uitgedaagd na te denken over het horen van Gods stem. Ook krijgen ze handvatten om concreet met het thema aan de slag te gaan. Voor wie verder wil doorpraten, is er een besloten Facebook-groep.

Gods stem horen

Leidraad voor deze nieuwe challenge is het boek Gods stem horen van Hanneke van Dam. De overdenkingen zijn gebaseerd op de 31 hoofdstukken van het boek. Volgens de makers is de challenge ook goed te volgen voor mensen die het boek niet gelezen hebben en is het niet nodig het boek aan te schaffen.

Afgelopen zomer ontwikkelde uitgeverij Gideon een eerste challenge rondom het boek Liefdevol Ouderschap van Stephen en Alex Kendrick. Hierop kwamen zoveel positieve reacties, dat de uitgeverij aan de slag is gegaan met een nieuw thema.

Aanmelden voor de gratis e-maildienst kan via de website van de uitgeverij.

Beeld: Austin Chan / Unsplash

Onze collega's van Eva interviewden Hanneke van Dam over het thema Gods stem verstaan: "Voor mij was het een ontdekkingsreis."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons