Eerste editie ‘Kerstfeest in de Stad’ vanuit Rotterdam

25 december om 20.20 uur op NPO 1

in Christelijk Nieuws

De eerste editie van ‘Kerstfeest in de Stad’ – voorheen 'Kerstfeest op de Dam' – vindt plaats in Rotterdam. Het televisieprogramma is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op NPO 1.

Vanaf 2018 verplaatst het evenement zich elk jaar naar een andere stad. Dit jaar willen de programmamakers met alle Rotterdammers Nederland weten dat we samen Kerst vieren. De locatie is het Grotekerkplein voor de ingang van de Sint-Laurenskerk.

Muzikale optredens

Vanzelfsprekend blijven bij Kerstfeest in de Stad de muziek en de optredens van de bekende artiesten met de Eric van Tijn-band het warme hart van dit televisie-evenement. Maar er is meer: tijdens Kerstfeest in de Stad is er dit jaar een lichtjestocht door de stad en kunnen bezoekers luisteren naar indrukwekkende verhalen van mensen die geholpen zijn door het Leger des Heils.

Je bent niet alleen

Met het thema #jebentnietalleen steken Rotterdammers zo iedereen die zich weleens eenzaam voelt een hart onder de riem. Juist met Kerst, als iedereen extra tijd maakt voor elkaar. Een speciaal koor van echte Rotterdammers zet dit jaar deze kerstboodschap kracht bij.

De opnames zijn op 9 december.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons