Tweelingzussen op dezelfde dag van zoon bevallen

'We wisten dat God een verschillend plan met ons had'

in Christelijk Nieuws

Een bijzonder verhaal uit Amerika: de tweelingzussen Jalynne en Janelle hebben op dezelfde dag, slechts twee uur na elkaar een zoontje gekregen. "Vanaf het moment dat we erachter kwamen dat we zwanger waren tot de verloskamer voelde het als een surreële droom!"

Jalynne en Janelle Leopardo wilden niets liever dan samen zwanger worden, schrijft Jalynne op Instagram. Gedurende hun leven waren ze al onafscheidelijk. Ze gingen samen naar school en college. "Onze mannen Brandon en Jason begrijpen onze relatie en zij zijn ook geweldig. Omdat we minstens vijf keer per dag contact hebben met elkaar grappen ze altijd: als je er met een trouwt, doe je dat eigenlijk met allebei."

De twee zussen overlegden met de arts of ze tegelijk konden bevallen, schrijft ABC News. Dat kon, en zo gebeurde het dat de jongetjes Bryson en Jace op dezelfde dag geboren konden worden.

Moeilijke tijden

De twee zussen hebben het alles behalve makkelijk gehad. "We hebben allebei miskramen gehad. Mijn zus kreeg zelfs een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. We bleven doorgaan met bidden," schrijft Jalynne. "We hebben er altijd van gedroomd om samen zwanger te zijn. Dat lukte nooit, tot nu: het is mijn vierde en laatste kind, en haar tweede. We wisten dat God verschillende plannen voor ons had, en waren enorm dankbaar dat we geduldig konden blijven gedurende deze moeilijke periode. Vanaf het moment dat we erachter kwamen dat we zwanger waren tot de verloskamer voelde het als een surreële droom!"

Beeld: Instagram Jalynne Crawford

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons