Topdoks grote kanshebber Gouden Stuiver

Stemmen kan nog tot 24 september

in Christelijk Nieuws

Het EO-programma Topdoks staat in de top8 van nominaties voor de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma dat wordt uitgereikt tijdens het Televizier-Ring Gala. Daarmee hoort het tot de lijst programma's die de meeste kans maken op de prijs.

Via deze link kan tot 24 september gestemd worden. Van de stemmen die tot nu toe zijn uitgebracht is de balans opgemaakt, en daaruit blijkt dat het programma Topdoks bij de acht programma's staat waarop het meest gestemd is.

Ook het EO-programma De Anti Pest Club is genomineerd. Andere programma’s die kans maken op de prijs zijn onder meer Droomkamers, Kinderen voor Kinderen en De Boterhamshow.

Pesten tegengaan

Topdoks is een medisch kinderprogramma, gepresenteerd door Rachel Rosier. Samen met dokter Elbert Smelt laten ze zien hoe geweldig je lichaam werkt én wat er gebeurt als het niet goed gaat. Zo doen ze testjes in het Topdokslab en ervaren ze hoe het is om zelf patiënt te zijn.

In de Anti Pest Club gaat presentatrice Anne-Mar Zwart bij kinderen langs die gepest worden. Want in bijna elke klas zit wel een kind dat gepest of buitengesloten wordt. Veel kinderen willen het wel oplossen, maar weten niet altijd hoe ze dat moeten doen.  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons