'Het Familiediner' met aangever Marcel: 'Ik kijk liever vooruit'

Donderdag, 22.20 uur, NPO 1

in Mediatips

Iedere donderdagavond bemiddelt Bert van Leeuwen in familieruzies. Gaan ze op zijn uitnodiging in om in Het Familiediner (EO) weer met elkaar aan tafel te gaan zitten? Vanavond hoopt aangever Marcel dat zijn moeder en tante het verleden achter zich willen laten. 

Als de oom van Marcel overlijdt, mag hij van zijn tante Tonia niet op de begrafenis komen. Riek, de moeder van Marcel, is hier na zes jaar nog altijd boos over. Marcel vertelt in Het Familiediner dat hij liever vooruitkijkt. Hij roept de hulp van Bert in om de ruzie tussen de zussen op te lossen. 

'Ontslag deed familieband geen goed'

Familie en zaken: het blijkt geen goede combinatie te zijn voor de nichtjes Claudia en Laurence. Zij zijn de beste vriendinnen, totdat de een de ander moet ontslaan. Zitten beide dames vanavond in Het Familiediner na lange tijd weer samen aan tafel?

Het Familiediner

Iedere donderdag, 22.20 uur, NPO 1 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons