Anti Pest Club-polsbandjes razend populair

120.000 bandjes uitverkocht in een paar dagen tijd

in Christelijk Nieuws

De ‘Anti Pest Club’-polsbandjes van het gelijknamige EO-kinderprogramma zijn razend populair. Kinderen kunnen sinds een paar dagen de gratis polsbandjes bestellen om te laten zien dat ze opstaan tegen pesten. Inmiddels zijn alle 120.000 bandjes besteld.

In deze Week tegen Pesten heeft het televisieprogramma Anti Pest Club iets in beweging gezet: duizenden kinderen staan op tegen pesten en bestelden het gele polsbandje. In het EO-programma komen kinderen op voor hun gepeste klasgenoten, en presentatrice Anne-Mar helpt ze daarbij. 

Anti Pest Club

Kinderen kunnen hun eigen Anti Pest Club oprichten en de gele postbandjes bestellen om te laten zien dat ze opstaan tegen pesten. Presentatrice Anne-Mar: “Wow, nu zijn alle polsbandjes al op! Dat had ik niet durven dromen. Zoveel kinderen laten zien dat ze tegen pesten zijn. Met z’n allen kunnen we iets veranderen!”

Extra polsbandjes

Vanwege de grote belangstelling was de originele oplage van 60.000 bandjes al snel op en zijn er extra polbandjes gemaakt. Aan het eind van de Week tegen Pesten waren alle 120.000 bandjes uitverkocht.

Anti Pest Club tijdens de Week tegen Pesten

De Anti Pest Club is deze week elke dag om 17.10 uur te zien op NPO Zapp. Daarnaast verzorgt de EO elke ochtend om 10.45 uur een speciale livestream op YouTube, waarin Anne-Mar met een klas praat over pesten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons