Anne-Mar als co-host van 'Mister Bommetje!'

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 36)

Zaterdag was Anne-Mar Zwart co-host in het spelprogramma van Ron Boszhard. We namen afscheid van de 'Bushpiloten'. En Otto de Bruijne kwam met een reisadvies voor deze tijd. Visie is je na het weekend graag van dienst met terugkijk- en luistertips.

Bommetje!

In het spelprogramma Bommetje (AVROTROS) moeten koppels verre sprongen maken van een megaschans. EO-presentator Anne-Mar Zwart is in deze aflevering de co-host van 'Mister Bommetje' Ron Bozshard. 

Bushpiloten

In de laatste aflevering nemen we afscheid van de drie MAF-piloten die in afgelegen gebieden hun werk doen. Het verlof van piloot Pieter in Nederland is voorbij. Hij laat zijn gezin achter en keert terug naar zijn vliegtuig in Papoea. 

Groot Nieuws

"We leven in een tijd van kruispunten," zegt evangelist Otto de Bruijne in zijn overdenking over Jeremia 6. "Kijk naar de wegen die betrouwbaar zijn gebleken. Oude wegen." Maar dat betekent geen terugkeer naar de romantiek van vroeger. "God maakt zich bekend als 'Ik zal zijn', in de toekomende tijd." 

Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons