Wie laat zijn kinderen tussen deze haaien zwemmen?

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 33)

Een MAF-piloot liet zijn kinderen met een gerust hart tussen de haaien zwemmen. Per trein verkenden we een prachtige Italiaanse kuststreek. En we leerden dat God rechtspreekt tussen de goden. Na het weekend is Visie je graag van dienst met deze terugkijk- en luistertips. 

Rail Away

Tussen de Italiaanse steden Genua en La Spezia loopt een spoorlijn langs idyllische kustdorpjes en prachtige streken. Zoals de Cinque Terre, die een prachtig beeld geeft van de Italiaanse kust.

Bushpiloten

Deze tv-serie volgt drie MAF-piloten die met hun gezin naar afgelegen gebieden zijn vertrokken. De familie Van Dijk woont in Papoea, waar de kinderen tussen walvishaaien zwemmen. De dieren kunnen wel twaalf meter lang worden. 

Groot Nieuws

Ds. Martijn van Leerdam uit Amsterdam spreekt over het thema: 'God tussen de goden'. De schriftlezing is Psalm 82, waar we onder meer lezen dat God rechtspreekt 'in de kring van de goden'. Hoe moet je dat voor je zien?

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons