Verrassingsbezoekje in Downtown Dinner

Dinsdag, NPO3, 21.10

in Mediatips

In Downtown Dinner is vanavond te zien hoe presentator Johan Eikelboom samen met mensen met een verstandelijke beperking door het land trekt. In verschillende restaurants beoordelen ze elkaars kookkunsten, service en entourage. 

In Weesp zien we John en Cathelijne aan het werk in het pannenkoekenhuis. Hoe ontvangen zij hun gasten en hoe smaken de pannenkoeken? Ook ontmoeten we Rosalinde en Auke. In Hilversum bereiden zij een heerlijke smoothie en een hamburgers.

Aan de Utrechtse grachten werken Lisa en Niek. Lisa verwelkomt de gasten en Niek gaat samen met presentator Johan op pad voor de ingrediënten voor de soep. Maar dan staan BN'ers Monique Smit, Dave Roelvink en Frans Duijts op de stoep. Zijn zijn net zo tevreden over de service en kwaliteit?

Downton Dinner

21.10 uur, NPO3

Beeld: GoedFolk 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons