'Verborgen Kustdorpen': aan boord bij Olympisch kampioen

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 34)

Penelope Keith nam haar kijkers mee naar een schilderachtig Engels kustplaatsje. Radioluisteraars konden horen waarom de Bijbel ons oproept om niet bang te zijn. En dominee Mirjam Kollenstaart kwam met een advies voor mensen die onzeker worden van reclames. Na het weekend is Visie je graag van dienst met deze terugkijk- en luistertips. 

Verborgen Kustdorpen

In Verborgen Kustdorpen (MAX) gaat Penelope Keith op zoek naar het dorpsleven achter de Engelse duinen. Ze bezoekt in Birdham de oudste jachthaven van het land en vaart mee met Olympisch zeilkampioen Sarah Ayton. Ook neemt ze ons mee naar Bembridge en Bosham. 

Groot Nieuws

Het is heel menselijk om bang te zijn. Toch stelt ds. Ad van der Dussen ons in zijn overdenking gerust. We hoeven niet bang te zijn, lezen we in Psalm 46. God is voor ons een veilige schuilplaats. Daarom vrezen wij niet. Maar wie kan van zichzelf zeggen dat hij geen angst kent? 

De Kapel

Soms zie je in tijdschriften en reclames de gelukkigste mensen. Dat kan je soms best onzeker maken, want zo lijkt het gras aan de overkant altijd groener. Ds. Mirjam Kollenstaart vindt dat we ons beter kunnen laten leiden – en bemoedigen – door woorden van Paulus.

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons