Halve finale ‘The Great British Bake Off’

Donderdag, 20.30 uur, NPO 1

in Mediatips

In de halve finale van The Great British Bake Off willen de vier overgebleven thuisbakkers allemaal graag een plek in de finale verdienen. Ze weten dat ze maar drie opdrachten verwijderd zijn van de belangrijkste dag in hun ‘bakleven’.

Eerst worden de bakkers aan het werk gezet om 24 heerlijke soesjes te maken. Prue heeft voor haar eerste halve finale een ingewikkelde technische opdracht bedacht waar niemand blij van wordt. Daarnaast moeten ze aan de slag met een spektakelsculptuur van meringue. Wie heeft de vaardigheden om de finale te halen en wie strandt in het zicht van de haven?

The Great British Bake Off

20.30 uur, NPO 1

Beeld: Shutterstock

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons