Bidden Onderweg: elke dag een nieuwe gebedspodcast

Fijne app voor de vakantie

in Geloven

Tijdens de vakantie heb je als het goed is, wat vaker tijd voor een moment van rust of bezinning. Voor stille tijd. Als je het fijn vindt om hierbij een leidraad te hebben, dan is de app Bidden Onderweg misschien wat voor jou.

Bidden Onderweg biedt elke dag een nieuwe gebedspodcast aan. Een combinatie van muziek, enkele Bijbelteksten en vragen. Het geheel is geïnspireerd op de ignatiaanse spiritualiteit. Bidden Onderweg is een initiatief van de jezuïeten en richt zich op christenen van verschillende denominaties. De Bijbellezingen zijn afkomstig uit de NBV (Nieuwe Bijbelvertaling).

Iedere maand stelt Bidden Onderweg op Spotify een nieuwe afspeellijst samen met twee tot drie uur aan muziek om bij te bidden. Hier komen veel van de integrale nummers voorbij die ook in de podcasts van de afgelopen maand te horen zijn geweest.

Nicolaas Sintobin over Bidden Onderweg

Beeld: Unsplash

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons