'Wie kent mij nog?'

Portretserie over eenzaamheid krijgt vervolg

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelt zich eenzaam. Daarom staat de eerste week van oktober in het teken van de ‘Week tegen Eenzaamheid’. De EO zendt in deze week elke avond de portretserie 'Wie kent mij nog?' uit op NPO 2. Hierin worden vijf mensen, jong en oud, geportretteerd die zich alleen voelen of die niemand (meer) hebben. 

In een acht minuten durend portret vertellen deze mensen hoe ze eenzaam zijn geworden. Hoe voelen zij zich? En waarom lukt het niet om mensen te ontmoeten? Tijdens de uitzending worden kijkers opgeroepen in contact te komen met de geportretteerde, om zo het leven van deze persoon iets minder eenzaam te maken. 

Kerstdiner

Tijdens een reünie, die op kerstavond wordt uitgezonden, gaan de geportretteerden met elkaar aan tafel, terwijl zij genieten van een overheerlijk diner. Samen kijken ze terug op de serie en vertellen ze of, en zo ja in welke mate, hun leven na de oproep is veranderd.

Oproep

Voel jij je eenzaam of heb je niemand (meer) om je heen, en wil je hierover praten? Dan komt de redactie van Wie kent mij nog? graag met jou in contact. Stuur een mail met je contactgegevens naar wiekentmijnog@eo.nl of vraag vrijblijvend meer informatie.  

De afleveringen van Wie kent mij nog? van vorig jaar zijn hier te bekijken. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons