Undercover Boss NL: directeur gaat de werkvloer op

Dinsdagavond, 20.30 uur, SBS 6

in Mediatips

In Undercover Boss NL verruilt een directeur van een grote Nederlandse onderneming een week lang zijn directiestoel voor een plek op de werkvloer. Vermomd als werknemer krijgt hij de kans om te zien wat er zich echt afspeelt in zijn bedrijf.

Vandaag gaat de algemeen directeur van Vebego – een van de grootste bedrijven van Nederland – undercover de werkvloer op. Directeur Ronald gaat aan de slag bij de groenvoorziening, de thuiszorg en de schoonmaak. Hij ontdekt dat zijn collega's in de thuiszorg niet alleen schoonmaken, maar ook op sociaal vlak veel betekenen voor de cliënten.

Undercover Boss NL

20.30 uur, SBS 6

Beeld: Shutterstock

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons