Politiechef playbackt 'I can only imagine'

Hit van MercyMe massaal bekeken op Facebook

in Christelijk Nieuws

Een politiechef uit de Amerikaanse staat Alabama heeft een video op Facebook geplaatst waarin hij het bekende christelijke liedje 'I can only imagine' playbackt. De video is inmiddels ruim 10 miljoen keer bekeken.

De politiechef Jason Hepler maakte de video omdat hij samen met zijn collega's een wedstrijd deed in het playbacken van nummers. De wedstrijd is georganiseerd door K9cops, een organisatie voor politiehonden. Het is onderdeel van een inzamelingsactie, want de organisatie heeft geld nodig voor het trainen van de honden.

'I can only imagine' heeft een bijzondere betekenis voor Jason, schrijft website christianheadlines.com. "Het is een liedje dat er voor mij is geweest in mijn donkerste uren. Ik zat in een dieptepunt, dat was veroorzaakt door het nemen van de verkeerde beslissingen, of doordat ik me drukmaakte over de dingen die ik mijn werk tegenkwam. Als ik een oppepper nodig had, luisterde ik naar dit liedje." 

Positief

De reacties op de video zijn erg positief. Zo reageert GaryErin Stevens: "Prijs God! Geen woorden voor! Een geweldige prestatie en bedankt voor het brengen van dit lied, dat een licht is in een seculiere wereld!"

Bekijk hieronder het playbacktalent van de politiechef:

Beeld: YouTube

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons