'Naches': Joodse 'power-woman' bakt zoete broodjes

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 28)

'Hij mag groter, ik kleiner' is het thema van de overdenking die Leo Fijen hield in de Alledagkerk. 'MAF-families' vertelden waarom ze ver van huis hun naasten helpen. Duffy Fishbain liet zien hoe ze de gasten in haar patisserie verwent, maar ook hoe ze ontspanning vindt na haar zware werk. Na het weekend is Visie is je graag van dienst met deze terugkijk- en luistertips.

Zin, Zout en Zegen

Petra de Joode gaat met Wil Brouwer mee naar de Alledagkerk in Amsterdam. Wat brengt Wil naar de kerk en wat neemt ze mee, de nieuwe week in? Journalist en schrijver Leo Fijen spreekt over: 'Hij mag groter, ik kleiner. 

Bushpiloten

Wie zijn de piloten die huis en haard verlaten om voor Mission Aviation Fellowship (MAF) te gaan vliegen? De EO-reeks Bushpiloten portretteert drie families die in de bush hulp verlenen aan verre volken en stammen. 

Naches

De serie Naches geeft ons een inkijkje in het leven van een Joodse Nederlander. Duffy Fishbain ging voor haar opleiding naar Parijs om zoete brooodjes te bakken. Nu bakt ze die in haar patisserie in Gorinchem. Deze power-woman komt tot ontspanning met een loodzware hobby.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons