Minister Arie Slob opgenomen in ziekenhuis

'Flinke griep' blijkt bacteriële infectie

in Christelijk Nieuws
Arie Slob

Minister Arie Slob is in het ziekenhuis in Zwolle opgenomen met een bacteriële infectie. Dat maakte collega Ingrid van Engelshoven bekend. Zij vervangt hem in een debat donderdag in de Tweede Kamer over de problemen met examens op VMBO Maastricht.

Volgens Van Engelshoven weet Slob zich in  "goede handen'', meldt het ANP.

Debatten

Arie Slob is namens de ChristenUnie minister Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media. Hij had zich dinsdag ziek gemeld, enkele uren voor het geplande debat over het debacle met de examens van Maastrichtse vmbo'ers. Het leek toen nog om een stevige griep te gaan. Ook het debat over de bezuinigingen bij de NPO ging daardoor niet door. Hoe lang minister Slob afwezig zal zijn is nog niet bekend. 

Beeld: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons