Laatste test voor kloostermeiden in 'Bad Habits, Holy Orders'

Woensdag, 20.25 uur, NPO 3

in Mediatips

Vier weken lang leven zonder drank, smarthphones en jongens. Met dat vooruitzicht gingen vijf Britse meiden met een bandeloze en materialistische levensstijl het klooster in. Wat heeft het verblijf in het klooster de vijf meiden opgeleverd?

In deze slotaflevering van Bad Habits, Holy Orders geven de nonnen de meisjes hun laatste opdracht: thuis in praktijk brengen wat ze geleerd hebben.

Het oordeel

In de afgelopen weken zijn de bezoekers van het klooster sterk veranderd. Rebecca's ouders staan te kijken van de veranderingen in haar gedrag en uiterlijk. Dan rest nog één laatste bezoek aan het klooster voor het ‘oordeel’ van zuster Thomas More en zuster Francis. Wie is het meest veranderd?

Bad Habits, Holy Orders

Woensdag, 20.25 uur, NPO 3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons