'Elfwegentocht': Hella en Tijs duurzaam door Friesland

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 27)

Nederland zette zijn veteranen in het zonnetje. Elsbeth Gruteke sprak met het jonge, talentvolle raadslid Don Ceder uit Amsterdam. En de provincie Friesland liet zien dat vervoer helemaal duurzaam kan. Na het weekend is Visie is je graag van dienst met deze terugkijk- en luistertips. 

Veteranendag 2018

Op de laatste zaterdag van juni eert Nederland zijn veteranen met o.a. een Nationaal Defilé in Den Haag. Naast het rechtstreekse tv-verslag van de festiviteiten kun je hier de samenvatting van Veteranendag terugkijken. 

Elfwegentocht

Vanaf 1 juli laat de provincie Friesland twee weken lang zien dat het mogelijk is om al het vervoer duurzaam te maken. Ook EO-presentatoren Hella van der Wijst en Tijs van den Brink zullen de komende week in actie komen. 

Onderweg

Don Ceder is advocaat en ChristenUnie-raadslid in Amsterdam. Nooit ieder haalde zijn partij daar een zetel. Elsbeth Gruteke gaat in Onderweg met hem in gesprek over zijn passies, zijn ambities, zijn jeugd en zijn geloof.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons