Zin, Zout en Zegen: welkom in woongemeenschap 'Taste!'

Zondag, 19.00 uur, NPO Radio 5

in Mediatips

Petra de Joode gaat vanavond in het radioprogramma Zin, Zout en Zegen (EO) mee naar de kerk met voormalig Visie-redacteur Pieter-Jan Rodenburg. Hij is een van de bewoners van Taste! De leden van deze woongemeenschap in Delft willen met elkaar en de buurt delen wat ze van God ontvingen.

Iedere twee weken is er op zondagmiddag vanaf 15.00 uur een ‘Taste! Feest’ in de sfeervolle haardkamer aan de Roland Holstlaan. Pieter-Jan leidt Petra rond en vertelt ondertussen over de vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, ook op de andere dagen van de week. Dat kan in de Buurttuin, bij de ‘Taste! Friday koffie’, tijdens een huisconcert of in het verhalencafé. Bekijk hier de Visie-reportage waarin Pieter-Jan over zijn passie voor Taste! vertelt. 

Zin, Zout en Zegen

Zondag 10 juni, 19.00 uur, NPO Radio 5 

Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons