Nieuwe zangeres voor Sela

Mirjam Kerkhof vervangt Kinga Bán

In december nam Sela afscheid van zangeres Kinga, maar inmiddels is er een nieuwe zangeres gevonden. Sela schrijft: "Wij leven, net als velen van jullie, met Kinga mee. Toen wij als muzikanten met elkaar nadachten over 'hoe nu verder?’ bleek iedereen dezelfde naam in gedachten te hebben."

Sela vervolgt: "We zijn verwonderd en dankbaar dat we jullie aan de nieuwe Sela-zangeres kunnen voorstellen: Mirjam Kerkhof. Mirjam heeft meegezongen tijdens de paasconcerten, past goed in onze groep, heeft een prachtige stem en wil graag bijdragen aan de missie van Sela."

Tijdens vriendenconcerten in september stelt Sela de nieuwe zangeres voor aan Vrienden van Sela. 

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons