Nederland Verhuist: 'Ik ga Amersfoort wel missen'

Vrijdag, 22.25 uur, NPO 1

in Mediatips

Verhuizen zorgt voor veel stress. Toch doen we het massaal. Zo verkassen er dit jaar weer anderhalf miljoen mensen naar een ander huis. In Nederland Verhuist (AVROTROS) volgen we twee verhuizingen op de voet. 

Melissa woont al twee jaar in het Martien Schaaperhuis van HVO-Querido. Hier kwam ze terecht doordat ze verslaafd en dakloos was. Gelukkig heeft ze haar verslaving overwonnen. In Nederland Verhuist zien we vanavond dat ze het begeleidwonen-project verlaat en op zichzelf gaat wonen

Andy keert terug naar zijn wortels

Nadat ze drie jaar met zeven konijnen op dertig vierkante meter hebben gewoond, gaan Andy en Nicolle eindelijk verhuizen. Ze gaan in Tiel wonen, waarmee Andy terugkeert naar zijn wortels. Dat is leuk voor hem, maar Nicolle gaat Amersfoort enorm missen. 

Nederland Verhuist

Vrijdag 1 juni, 22.25 uur, NPO 1

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons