Inside Death Row: presentator in dodencel, slechts op bezoek...

Vrijdag, 21.30 uur, RTL 5

in Mediatips

De Britse oud-nieuwspresentator Trevor McDonald bezoekt vanavond een van de oudste gevangenissen van de Verenigde Staten: Indiana State Prison. In de reeks Inside Death Row with Trevor McDonald (RTL 5) spreekt hij met terdoodveroordeelden. 

Indiana State Prison is niet alleen een van de oudste, maar ook een van de beruchtste gevangenissen van de Verenigde Staten. McDonald gaat hier in gesprek met gevangenen die de doodstraf opgelegd kregen. Wat is er in hun leven gebeurd, voor welke misdrijven zijn ze veroordeeld en hoe is het om in de gevangenis te wachten op hun executie? In deze Britse documentaire vertellen de gevangenen het verhaal over het leven in de dodencel. 

Inside Death Row with Trevor McDonald

Vrijdag 15 juni, 21.30 uur, RTL 5

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons