'Hier heb ik geleerd wat genade is'

Pieter-Jan woont en werkt in een woongemeenschap

Pieter-Jan Rodenburg (32) was tot eind vorig jaar één van de redacteuren van het magazine Visie. Hij nam ontslag bij de EO om fulltime aan de slag te gaan bij de christelijke woongemeenschap Taste! waar hij samen met zijn vrouw Iris en 2 kinderen sinds vijf jaar woont. We namen een kijkje bij deze woongemeenschap in Delft om te zien hoe het leven van Pieter-Jan er nu uitziet, en waarom Taste! voor hem (en voor de buurt) zo belangrijk is.

Taste! is een groep mensen die in God geloven en hun leven willen delen, niet alleen met elkaar maar ook met de buurt. In december 2012 kwamen de eerste mensen in deze woongemeenschap in Delft wonen. Taste! is volledig afhankelijk van giften en donaties.

Meer horen over Pieter-Jan Rodenburg en zijn woongemeenschap ‘Taste!’? Luister zondag 10 juni a.s. naar het EO-radioprogramma ‘Zin, Zout en Zegen’ (van 19.00-20.00 uur op NPO Radio 5).

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons