Dwars door de Alpen op weg naar het zonnige zuiden

Dit heb je dit weekend gemist op tv en radio (week 26)

Bij het naderen van de zomervakantie reizen we per trein naar het zuiden. We ontdekken opnieuw hoe de Bijbel ons een ontmoeting met de levende Heer bezorgt. En Ad Visser schrijft een bijzondere leus op een kist. Na het weekend is Visie is je graag van dienst met deze terugkijk- en luistertips.  

Rail Away

Zwitserland is een geliefd decor voor Rail Away. De treinreis voert ons dwars door de Alpen. Deze reis, die mogelijk werd door de aanleg van de Gotthard-spoorlijn, geeft een mooi beeld van het Zwitserse landschap. 

Zin, Zout en Zegen

Petra de Joode gaat mee naar de kerk met Hans Vleugel. De God van de Bijbel neemt een belangrijke plaats in zijn leven in, vertelt hij. De meditatie van ds. Carina Blokland-den Hertog gaat over: 'De Bijbel, wát een boek!' 

De Kist

Popkenner Ad Visser schrijft op zijn kist: 'Dwastrogalleshinne', ofwel: dwars door alles heen. Hij vertelt aan Kefah Allush wat zijn filosofie is: niet onnodig moeilijk doen, genieten van het leven, maar wel doorstoten naar de kern. 

Beeld: Shutterstock 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons