Winnaar 'Beste kerkband van Nederland' te gast bij Nederland Zingt

Break Free Worship zingt tijdens Familie Sing-in

De worshipband Break Free uit Zwijndrecht, die vorig jaar juni de titel ‘beste kerkband van Nederland’ in de wacht sleepte, mocht vorige week woensdag optreden tijdens de Nederland Zingt Familie Sing-in in Vlissingen. Met veel enthousiasme begeleidden zij de samenzang.

De verkiezing vorig jaar was een initiatief van Nederland Zingt en Visie om amateur kerkbandjes in het zonnetje te zetten en hen verder te helpen groeien. Met veel enthousiasme begeleidden zij vorige week de samenzang tijdens de familie sing-in van Nederland Zingt. Geniet mee van het lied Kom, Jezus kom.

Wil je weten hoe het nu met de band Break Free gaat? Bekijk het interview op de website van Nederland Zingt

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons